Hírek és újdonságok

HÍR
#SPIEHUNGARIA
Etikai kódex

A SPIE – összhangban a kiemelt felelősségvállalással – elkötelezett a legmagasabb szintű etikai és feddhetetlenségi normák mellett.

HÍR
#SPIEHUNGARIA
Share For You 2022

A SPIE bejelentette, hogy elindítja a munkavállalói részvényprogramjának, a SHARE FOR YOU-nak a hatodik iterációját.

HÍR
#SPIEHUNGARIA
Naperőmű csatlakozás Tápióbicskén

Az Aquila New Energy Kft. a SPIE Hungaria Kft. Hálózat Üzletágát bízta meg a Tápióbicskén épülő 4x500 kW teljesítményű naperőmű park csatlakozásának tervezési és kivitelezési munkálataival.

HÍR
#SPIEHUNGARIA
Naperőmű csatlakozás Gyöngyöstarjánon

Gyöngyöstarjánon 5X500 kW teljesítményű naperőmű csatlakozást épített a Hálózat Üzeltág

HÍR
#SPIEHUNGARIA
Share For You 2021

A SPIE bejelentette, hogy elindítja a munkavállalói részvényprogramjának, a SHARE FOR YOU-nak az ötödik iterációját.

HÍR
#SPIEHUNGARIA
A SPIE lett az év felelős foglalkoztatója 2020-ban

A SPIE Hungaria Kft. sikeresen pályázott az OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. által meghirdetett "Az Év Felelős Foglalkoztatója 2020" címre. Az elismerő oklevél tanúsága szerint a SPIE példaértékűen és sokoldalúan tesz a munkavállalói jóllétéért.

HÍR
#SPIEHUNGARIA
Pécs Kertváros Alállomás

Elkészült Pécs belterületén, Pécs Kertváros 132/22/11 kV-os alállomáson a meglévő 22 kV-os kapcsoló-berendezés bővítése

HÍR
#SPIEHUNGARIA
ADSS szerelés a Dunakeszi-Göd távvezetéken

A SPIE Hungaria Kft. június első hetében fejezte be a Dunakeszi és a Göd Samsung alállomások közötti nagyfeszültségű távvezetéken önhordó optikai kábel szerelését.

HÍR
#SPIEHUNGARIA
Elkészült a Mátyásföld alállomás rekonstrukciója

A szerződés keretében a 132 kV-os építészeti és primer elrendezés megtartása mellett, elbontásra került a teljes 22 kV-os kapcsolóberendezés, a HFKV berendezések, valamint a vezénylőépület. A szabadtéren új kapcsoló- és vezénylőépület létesült, melyben elhelyezésre kerültek a 132 kV-os mezők relészekrényei, egyen és váltakozóáramú segédüzemi elosztók, akkumulátortöltők, közös és távközlési szekrények és helyi megjelenítő.

HÍR
#SPIEHUNGARIA
Dróntechnológiával a nagyfeszültségű távvezetékeken

A SPIE Hungaria Kft. Távvezeték Üzletágának nagy segítséget jelent, a most beszerzett DJI gyártmányú, Mavic 2 Zoom drón. Korábbi tapasztalataink szerint, egy ilyen eszköz nagyszerűen alkalmazható az előzetes felmérések során, továbbá a munka befejezése után az okozott zöldkár felmérésekor is. A madártávlatból készített fotók információtartalma lehetővé tenné, hogy ezzel a módszerrel akár kiváltsuk a fáradságos mászással végzett szigetelőlánc és szerelvény vizsgálatot.

HÍR
#SPIEHUNGARIA
Mérföldkő az elektromobilitás területén

A SPIE csoport elkötelezett földünk megóvásában, környezetünk védelmében. Ezt a filozófiát követve a SPIE Hungaria évek óta sikeres résztvevője nem csak a megújuló energiákon alapuló magyarországi erőművek tervezési és kivitelezési piacának, de az elektromobilizáció fejlesztésében és az ehhez szükséges infrastruktúra kiépítésében is tevékeny részt vállal

HÍR
#SPIEHUNGARIA
Fókuszban a munkavédelem

A munkavédelem a SPIE Hungaria-nál kulcsfontosságú

HÍR
#SPIEHUNGARIA
2020 - SPIE Csoport Integrált éves jelentés

Megjelent a SPIE Csoport integrált éves jelentése

HÍR
#SPIEHUNGARIA
Duális képzések a SPIE Hungaria-nál

Elkezdtük a jövő generációjának képzését

HÍR
#SPIEHUNGARIA
Újabb referenciamunkával büszkélkedhet a SPIE Hungaria

Elkészült a Pomáz 132/22 kV-os alállomás rekonstrukciója

HÍR
#SPIEHUNGARIA
Megújult a honlapunk

Megújult a SPIE Hungaria Kft. honlapja. Kövessen minket és tudjon meg többet szolgáltatási portfóliónkról, tekintse meg legújabb referenciáinkat vagy böngésszen karrierlehetőségeink között.

HÍR
#COVID-19
Intézkedések az új koronavírusra (COVID-19) vonatkozóan

A koronavírus (COVID-19) gyorsan terjed, immár elérte az európai országokat is. A SPIE-nél szeretnénk megóvni cégcsoportunk teljesítőképességét és szeretnénk hozzájárulni a vírus terjedésének lassításához. Mint azt tudják, vállalatunk - mint elsődleges prioritást - szívén viseli munkatársaink, valamint ügyfeleink és üzleti partnereink egészségét és biztonságát. Ennélfogva válságstábot hoztunk létre, amely megelőző intézkedéseket dolgozott ki az Önök védelme és teljesítőképességünk megőrzése érdekében.

HÍR
#SPIEHUNGARIA
Kövessen minket

A SPIE Hungaria Kft. már a LinkedIn-en is elérhető. Kövessen minket, hogy naprakész információkat kapjon cégünkről, tevékenységeinkről és az aktuális nyitott pozíciókról.