Hírek és újdonságok

HÍR
#SPIEHUNGARIA
SPIE Nap 2021

Augusztus 27.-én, hosszú idő után először végre megtartottuk a SPIE Napot! A kollégák csapatépítő programokon vehettek részt és egy kiadós ebéd után sorsolással zártuk a napot.

HÍR
#SPIEHUNGARIA
Tanulókból villanyszerelők

Diákokból villanyszerelők. Új kollégákat üdvözöltünk a SPIE-nél.

HÍR
#SPIEHUNGARIA
A Versenyképesség alapja a munkavállalók sokrétű képzettsége

Lezárult a GINOP pályázat a SPIE Hungaria Kft.-nél

HÍR
#SPIEHUNGARIA
ADSS szerelés a Dunakeszi-Göd távvezetéken

A SPIE Hungaria Kft. június első hetében fejezte be a Dunakeszi és a Göd Samsung alállomások közötti nagyfeszültségű távvezetéken önhordó optikai kábel szerelését.

HÍR
#SPIEHUNGARIA
Elkészült a Mátyásföld alállomás rekonstrukciója

A szerződés keretében a 132 kV-os építészeti és primer elrendezés megtartása mellett, elbontásra került a teljes 22 kV-os kapcsolóberendezés, a HFKV berendezések, valamint a vezénylőépület. A szabadtéren új kapcsoló- és vezénylőépület létesült, melyben elhelyezésre kerültek a 132 kV-os mezők relészekrényei, egyen és váltakozóáramú segédüzemi elosztók, akkumulátortöltők, közös és távközlési szekrények és helyi megjelenítő.

HÍR
#SPIEHUNGARIA
Dróntechnológiával a nagyfeszültségű távvezetékeken

A SPIE Hungaria Kft. Távvezeték Üzletágának nagy segítséget jelent, a most beszerzett DJI gyártmányú, Mavic 2 Zoom drón. Korábbi tapasztalataink szerint, egy ilyen eszköz nagyszerűen alkalmazható az előzetes felmérések során, továbbá a munka befejezése után az okozott zöldkár felmérésekor is. A madártávlatból készített fotók információtartalma lehetővé tenné, hogy ezzel a módszerrel akár kiváltsuk a fáradságos mászással végzett szigetelőlánc és szerelvény vizsgálatot.

HÍR
#SPIEHUNGARIA
Mérföldkő az elektromobilitás területén

A SPIE csoport elkötelezett földünk megóvásában, környezetünk védelmében. Ezt a filozófiát követve a SPIE Hungaria évek óta sikeres résztvevője nem csak a megújuló energiákon alapuló magyarországi erőművek tervezési és kivitelezési piacának, de az elektromobilizáció fejlesztésében és az ehhez szükséges infrastruktúra kiépítésében is tevékeny részt vállal

HÍR
#SPIEHUNGARIA
Fókuszban a munkavédelem

A munkavédelem a SPIE Hungaria-nál kulcsfontosságú

HÍR
#SPIEHUNGARIA
2020 - SPIE Csoport Integrált éves jelentés

Megjelent a SPIE Csoport integrált éves jelentése

KARRIER
#KARRIER
Álláslehetőség - Alállomás-szerelő

Alállomás üzletágunk budapesti és felsőzsolcai telephelyére keresünk primer és/vagy szekunder alállomás-szerelőt Csatlakozz hozzánk, nyerj inSPIErációt velünk!

HÍR
#SPIEHUNGARIA
Duális képzések a SPIE Hungaria-nál

Elkezdtük a jövő generációjának képzését

HÍR
#SPIEHUNGARIA
Újabb referenciamunkával büszkélkedhet a SPIE Hungaria

Elkészült a Pomáz 132/22 kV-os alállomás rekonstrukciója

KARRIER
#KARRIER
Álláslehetőség - Projektirányító

Hálózat üzletágunk budapesti és egri telephelyére keresünk projektirányítót Csatlakozz hozzánk, nyerj inSPIErációt velünk!

KARRIER
#KARRIER
Álláslehetőség - Projektirányító

Alállomás üzletágunk budapesti telephelyére keresünk projektirányítót Csatlakozz hozzánk, nyerj inSPIErációt velünk!

KARRIER
#KARRIER
Álláslehetőség - Hálózatszerelő

Hálózat üzletágunk budapesti, győri és egri telephelyére keresünk hálózatszerelőt Csatlakozz hozzánk, nyerj inSPIErációt velünk!

HÍR
#SPIEHUNGARIA
Megújult a honlapunk

Megújult a SPIE Hungaria Kft. honlapja. Kövessen minket és tudjon meg többet szolgáltatási portfóliónkról, tekintse meg legújabb referenciáinkat vagy böngésszen karrierlehetőségeink között.

HÍR
#COVID-19
Intézkedések az új koronavírusra (COVID-19) vonatkozóan

A koronavírus (COVID-19) gyorsan terjed, immár elérte az európai országokat is. A SPIE-nél szeretnénk megóvni cégcsoportunk teljesítőképességét és szeretnénk hozzájárulni a vírus terjedésének lassításához. Mint azt tudják, vállalatunk - mint elsődleges prioritást - szívén viseli munkatársaink, valamint ügyfeleink és üzleti partnereink egészségét és biztonságát. Ennélfogva válságstábot hoztunk létre, amely megelőző intézkedéseket dolgozott ki az Önök védelme és teljesítőképességünk megőrzése érdekében.

HÍR
#SPIEHUNGARIA
Kövessen minket

A SPIE Hungaria Kft. már a LinkedIn-en is elérhető. Kövessen minket, hogy naprakész információkat kapjon cégünkről, tevékenységeinkről és az aktuális nyitott pozíciókról.