03.05.2021

A jövő generációjának képzése

A SPIE Hungaria Kft. kiemelten fontosnak tartja dolgozói folyamatos képzését, új technológiák megismerését, mely versenyképessége egyik legfontosabb tényezőjét jelenti.

Immár két éve annak, hogy a meglévő dolgozóink képzése mellett elkezdtük a jövő generációjának oktatását. Két miskolci középiskolával együttműködve villanyszerelő és erősáramú elektrotechnikus tanulók számára a SPIE biztosít a gyakorlati képzőhelyet. A nagy óraszámú gyakorlati oktatásnak köszönhetően a tanulóknak lehetőségük van közelről megismerni a tanműhelyen kívüli életet is. Gyakran ellátogathatnak munkaterületre, ahol szakembereinktől hasznos tudást szereznek.

Az idei tanév végével az első villanyszerelő évfolyamunkról 5 fő villanyszerelő fog szakmunkás-vizsgát tenni júniusban. A fiúk az elmúlt két évben nem csak a tanműhely kialakításában vettek részt, hanem az állami támogatású GINOP képzési projektünk keretein belül számukra is megadtuk a lehetőséget, hogy emelőgépkezelői OKJ-s bizonyítványt szerezzenek.

Így, a középiskolai tanulmányukat befejezve már két hasznos szakmával fognak rendelkezni és annak biztos tudatával kezdhetik meg pályafutásukat, hogy a SPIE csapat tagjává válhatnak.  

Exportálás
Megosztom