Minőségbiztosítás

Integrált Irányítási Rendszer

A kis-, közép- és nagyfeszültségű villamos berendezések, alállomások, szabadvezetékek-, közvilágítási és kábelhálózatok tervezése, létesítése, üzemeltetése és karbantartása, vezetékes és vezeték nélküli telekommunikációs rendszerek építése üzemeltetése és karbantartása, valamint ipar, épületvillamossági kivitelezési tevékenység során a már meglévő és a jövőben várható vevői elvárásoknak való teljes megfelelésre összpontosítunk.

Célunk a szolgáltatásaink minőségi színvonalának folyamatos jobbítása, a sérülések és az egészségkárosodás megelőzése, tevékenységeink során felmerülő munkavédelmi kockázatok csökkentése, a környezetszennyezés megelőzése, a munkatársaink képzése, az Integrált Irányítási Rendszerünk és az eszközeink állandó fejlesztése.

A cél elérésének eszköze a minőség-, környezet-, munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítási rendszer működtetése, minőség-centrikus munkahelyi légkör kialakítása, a vállalati és egyéni célok harmóniájának biztosítása.
Munkánk végrehajtásakor a környezetre gyakorolt negatív hatások minimalizálására törekszünk.

Fontos szempontunk munkatársaink bizalmának, vállalati célok iránti elkötelezettségének elnyerése, a színvonalas és egészséget nem veszélyeztető munkavégzés feltételeinek biztosítása.

Az Integrált Irányítási Rendszer Kézikönyvben előírtak szerint tervezzük, fejlesztjük, szereljük és helyezzük üzembe a szerződéseinkben specifikált rendszereket.

Irányítási rendszerünk működtetését és fejlesztését a mindenkori jogszabályokkal, szabványokkal és egyéb követelményekkel harmonizálva végezzük.

A SPIE vezetősége kötelességet vállal a politikában meghatározott célkitűzések eléréséért valamint az Irányítási Rendszer működtetéséért és folyamatos fejlesztéséért.

KAPCSOLAT

Nagy Attila
1116 Budapest, Mezőkövesd út 5-7.

e-mail
Tanúsítványok

TÜV NORD CERT
cégcsoport tanúsítványok

Minősítések

A SPIE Hungaria Kft. minősített vállalkozás valamennyi magyarországi áramszolgáltatónál, valamint az alábbi vállalkozásoknál is:

TVK-MOLLineMÁVLine
Magyar TelekomLine
TEVALineMVMLineMátrai ErőműLinePaksi AtomerőműLineBMWLineVolkswagen