Pályázatok

GINOP
GINOP-6.1.5-17-2018-00188

 

Kompetenciafejlesztés a versenyképesség javítása érdekében a SPIE Hungaria Kft-nél

GINOP 1

„Kompetenciafejlesztés a versenyképesség javítása érdekében a SPIE Hungaria Kft-nél” címmel nyertünk pályázatot.

A GINOP-6.1.5-17-2018-00188 regisztrációs számon benyújtott pályázattal 40510 521 Ft támogatást kaptunk, melyet a dolgozók továbbképzésére költhettünk. A támogatás mértéke 100% volt.

A projekt keretében számos képzés valósult meg. Több mint 60 munkavállalónk és további 7 fő külsős személy szerzett új szakképzettségeket. A szakmai képzések egy része a kivitelezéshez nélkülözhetetlen tudás megszerzésére irányult (kisfeszültségű kábelszerelő középfeszültségű kábelszerelő; villamos elosztóhálózat szerelő, üzemeltető; emelőgép-kezelő; motorfűrészkezelő; KIF csatlakozó és közvilágítási FAM szerelő; KIF szabadvezeték hálózati FAM szerelő képzés), míg a másik része a hatékonyabb működést segítette elő (digitális kompetenciafejlesztést segítő képzés).

A projekt megvalósítási ideje 2019. március – 2020. augusztus

Motorfűrészkezelői képzés

A „Kompetenciafejlesztés a versenyképesség javítása érdekében a SPIE Hungaria Kft-nél” címmel elnyert pályázat keretén belül 17 munkatársunk szerzett motorfűrészkezelői képzettséget 2019. májusában. A képzés segítségével munkatársaink a kivitelezés során biztonságosan el tudják végezni a fák gallyazását, darabolását akár lakóövezetben, akár erdei körülmények között.
Kisfeszültségű csatlakozó- és közvilágítási FAM szerelői képzés

A GINOP-6.1.5. kompetenciafejlesztési pályázat újabb mérföldköve a KIF FAM csatlakozói és közvilágítási szerelői képesítés megszerzése volt. 2019. decemberében sikeres vizsgát tett 4 munkatársunk, mely segítségével áramkimaradás nélkül, még több emberrel tudjuk végezni a FAM tevékenységet.

Kisfeszültségű (KIF) és középfeszültségű (KÖF) kábelszerelői képzések

A GINOP-6.1.5 pályázaton belül kis- és középfeszültségű kábelszerelői tanfolyamot is indítottunk 2019. júliusában. A fél éven át tartó kisfeszültségű kábelszerelői tanfolyammal 2020. januárjában 2 fő szerzett bizonyítványt, a középfeszültségű kábelszerelői tanfolyam elvégzésével pedig további 3 fővel bővült a kábelszerelői állomány.

Villamos elosztóhálózat szerelő, üzemeltető képzés

A kompetenciafejlesztési pályázat legnagyobb lélegzetvételű tanfolyamát, a közel egy éven át tartó villamos elosztóhálózat szerelői, üzemeltetői képzést 12 fő abszolválta 2020. februárjában. A képesítés megszerzése vállalatunk számára az egyik legnagyobb jelentőséggel bír, hiszen ezen a területen van a legnagyobb szükségünk a tapasztalt szakemberekre.
KIF szabadvezetéki hálózati FAM szerelő képzés

Szintén az elnyert pályázat keretében 11 újabb bizonyítványt oszthattunk ki 2020. március elején. E speciális végzettség segítségével több szakember dolgozhat kisfeszültségű szabadvezetékes hálózaton biztonságban feszültség alatt, mely egyre gyakoribb megrendelői elvárás.

IKER – Önállóan használom az informatikai eszközömet képzés sikeres teljesítése

A megvalósítás során az informatikai felzárkózás jegyében júliusban megtartottuk az „Önállóan használom az informatikai eszközömet” tréninget, melyen 15 fő szerzett tanúsítványt. A rövid tanfolyam során a résztvevők megismerkedhettek többek között a biztonságos internetezés alapvető feltételeivel, megtanulták használni a multimédiás eszközöket és az ügyfélkapu használatával kapcsolatban is sok hasznos információt szereztek

Építő- és anyagmozgató gépek kezelője (emelőgépkezelő) képzés

Az emelőgépkezelői képzés során 18 fő szerzett bizonyítványt és ismerhette meg az emelőgépekkel kapcsolatos speciális feladatokat. A szakképesítés bár nem villamos szakirányú, megléte mégis szinte nélkülözhetetlen munkavállalóink számára, hogy a szereléshez/anyagok mozgatásához szükséges eszközöket is tudják kezelni. A tanfolyam során 7 fő külsős személy oktatását is teljes mértékben átvállaltuk.
TÁMOP
TÁMOP 2.1.3.C-12/1-2012-0402

 

Kompetenciafejlesztés a versenyképesség javítása érdekében az SAG Hungaria Kft-nél

A „Kompetenciafejlesztés a versenyképesség javítása érdekében az SAG Hungaria Kft-nél” című TÁMOP 2.1.3.C-12/1-2012-0402 projekttel az Új Széchenyi Terv keretében 53.927.417.- Ft vissza nem térítendő támogatást nyert az SAG Hungaria Kft.
Ahhoz, hogy munkatársaink szakmai felkészültsége hosszú távon is biztosított legyen, figyelmet kell fordítanunk kompetenciáik fejlesztésére. A projekt keretében a munkavállalók magasabb színvonalon történő munkavégzése érdekében szakmai képzés, idegen nyelvi képzés és a vállalkozás működésével kapcsolatos képzés valósul meg. A projekt hozadéka, hogy munkatársaink a megszerzett tudás révén több munkafeladattal megbízhatóak, az alapfeladatuk ellátása mellett képesek lesznek elvégezni a rábízott melléktevékenységeket is, hiszen egy munkavállaló több szakképesítéssel fog rendelkezni.

TÁMOP

Képzés megnevezéseAzonosító számaLétszám (fő)
Kisfeszültségű csatlakozó- és közvilágítási FAM szerelőOKJ 35 522 04121
Üzemviteli vezetők FAM képzésea vállalkozás működésével kapcsolatos képzés20
Kisfeszültségű kábelszerelőOKJ 35 522 0611
Középfeszültségű kábelszerelőOKJ 35 522 093
Angol nyelvi képzésidegen nyelvi képzés17
Építő és anyagmozgató gép kezelőjeOKJ 32 582 0240
Összesen 212