Hírek és aktualitások

Büszkék vagyunk rá, hogy kifejezetten jó, és kifejezetten magas pontszámot értünk el az elégedettség és a vállalatunk iránti lojalitás terén.

Köszönjük!

HÍREK
Charity
CSR - Adományozás

A SPIE csoport életében kiemelt szerepet kap a vállalati társadalmi felelősségvállalás, melynek a SPIE AGIS Fire & Security Kft. stratégiájában is előkelő helye van. Vállalatunk számára az adományozás egy olyan támogatási forma, amelyben nem csak a vállat alkalmazottai, hanem ügyfeleink és beszállító partnereink véleménye is fontos. Ezért minden pénzügyi év végén arra kérjük partnereinket és munkavállalóinkat, hogy segítsenek szavazataikkal annak a döntésnek a meghozatalában, hogy mely társadalmi szervezet kapja meg tőlünk az adományozásra szánt pénzbeli támogatást. Köszönettel és büszkén számolunk be arról, hogy 2023. február 3-án – vállalati Kick Off értekezletünkön – ügyfeleink, beszállítóink és dolgozóink szavazatai alapján a 3000 EUR összegű, pénzbeli adományt az Inter-Ambulance – MICU (Mobil Intenzív Unit Care), az ország egyetlen intenzív esetkocsijának fejlesztésére adhattuk át. Az eseményen megjelent vendégeinktől megtudhattuk, hogy az összeget egy nélkülözhetetlen eszköz, egy új defibrillátor megvásárlására fordítják majd. Ez az összeg az egyharmada annak a teljes összegnek, amely az eszköz beszerzéséhez szükséges. Arra buzdítjuk Önöket, hogyha tehetik Önök is támogassák az egyesületet, hogy a hiányzó pénz mielőbb rendelkezésre álljon és az életmentő eszköz beszerzése mielőbb megtörténhessen. Február 3-án még abban a megtisztelő és szerencsés helyzetben is részesülhettünk, hogy a helyszínen megtekinthettük ezt a különleges mentőautót. Az Inter-Ambulance minden dolgozójának kívánunk sikeres életmentéseket, munkájukhoz kitartást és ezúton is köszönjük, hogy elfogadták meghívásunkat. Ügyfeleinknek, beszállítóinknak és a SPIE AGIS dolgozóinak köszönjük szépen, hogy szavazataikkal segítettek a döntés meghozatalában és támogatták adományozásunkat. Fotó: Sajerli Csaba, diplomás ápoló, a Honvéd Kórház Intenzív Osztályának vezető ápolója, Molnár Tamás, mentőápoló, PR munkatárs, Szép Zsuzsanna, ügyvezető igazgató, SPIE AGIS, Kovács Gábor, mentőállomás vezető Fotós: Labancz Viktória

#HÍREK
DÍJÁTADÓ

2022. december 10-én megrendezett, év végi vállalati eseményünkön átadtuk az elismerő díjainkat, azon munkatársainknak, akik a 2022-es pénzügyi évben kiemelkedő teljesítménnyel járultak hozzá a SPIE AGIS sikeréhez.
2022-es díjazottaink:

  • Értékesítői Díj: Fromm Gergely
  • Menedzsment Díj: Szabó Norbert
  • Projekt Díj: Rossmann: Fromm Gergely/Szabó Norbert/Hegegy Annamária/Fülöp Zita/Berki Júlia
  • Projekt Díj: Diageo: Vecseri Sándor/Szombati István/Taczman Sándor/Lakos Balázs/Kálmán Gábor/Gaál Boglárka/Fülöp Zita/Berki Júlia
  • Projekt Díj: Tesco: Őrs Tünde/Péter-Sólya Márk/Kondákor Ádám/Rácz-Jankó Csaba/Lakos Balázs/Tóth Péter/Kálmán Gábor/Vígvári Szabolcs/Erhardt Nikolett/Hegegy Annamária/Fülöp Zita/Berki Júlia
  • Te vagy a Legjobb! Díj: Péter-Sólya Márk

GRATULÁLUNK DÍJAZOTTAINKNAK!

#HÍREK
Családi Nap

2 év kihagyás után, óriási várakozással megelőzve, felhőtlenül és örömmel töltöttünk együtt egy szombati napot a munkatársainkkal és családtagjaikkal. A Vállalati Családi Napon, szeptember 11-én, mintegy 90-en nagyon jól éreztük magunkat.

Helyszín: WonderIsland.

Fotó: Labancz Viktória

Családi Nap - Fotó: Labancz Viktória
#HÍREK
SFY2022

A SPIE idén is elindítja vállalati részvényjegyzési programját a Share For You 2022-t. A részvényjegyzés sikeréről hamarosan beszámolunk Önöknek!
Bővebb információért tekintse meg a Share for you videot!

#HÍREK
TermékMix

A Termékmix szerkesztője szakértőnket, Őrs Tünde. Retail divízió igazgatónkat kérdezte az áruvédelmi piac helyzetéről, újdonságairól. Örömmel mutatjuk meg Önnek az elkészült, és már megjelent írást.

Bővebben