Bemutatkozik a SPIE

 

A SPIE AGIS Fire & Security Kft 1992 óta van jelen a magyar biztonságtechnikai piacon. Az 500 legnagyobb világcég és a vezető európai kiskereskedelmi cégek 90%-a döntött a SPIE elektronikus tűz-, és biztonságtechnikai berendezései, szolgáltatásai által nyújtott védelem mellett. A négy európai országban történő képviseletével a SPIE vezető szerepet tölt be az elektronikus tűzvédelmi és biztonságtechnikai rendszerek tervezése, értékesítése, telepítése és szervizelése területén, mind a magán-, mind az üzleti, ipari és állami szektorban.  

A Tyco (JCI) és a SPIE kapcsolata

Vállalatunk az amerikai tulajdonú Tyco (JCI) csoport hivatalos disztribútora. A Tyco (JCI) disztribútoraként – amely a világ egyik legnagyobb elektronikus biztonságtechnikai és tűzvédelmi rendszer gyártója –, a SPIE technológiailag a legkorszerűbb biztonsági megoldásokkal tud szolgálni még a legkomplexebb biztonsági igények kielégítéséhez is.

Megoldásaink

 

Olyan megoldásokat kínálunk, mellyel megvédheti épületeit és üzletét, vállalkozását a legkisebb üzletektől kezdve a legnagyobb bevásárlóközpontokig; a műhelyektől kezdve az autógyárakig; a föld alatt elhúzódó mélygarázsoktól kezdve a legmagasabb irodaházakig. Vállalatunk rendszerei védik világszerte hotelek, gyárak, bankok és repterek százait. A rengeteg tapaszalat és felhalmozott szakmai tudás az Ön rendelkezésére áll!

Szakértelem


Szakértőink készséggel segítenek Önnek a biztonsági kockázatok felmérésében, és javaslatot tesznek azok csökkentésére. Olyan megoldásokat keresünk, melyek tökéletesen megfelelnek az Ön igényeinek, legyen az a legegyszerűbb megoldás egy kis projekt keretein belül, vagy egy komplex feladat, mely nagy projektet igényel.

Mottónk

„Egy vállalat, egy csapat, egy kapcsolat, egy küldetés: A legjobbnak lenni a világon!“